Sonja Havermans is freelance copywriter in Almere.


Zoek je een ondernemende copywriter? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik maak reclameteksten en schreef eerder webteksten, brochures, (digitale) nieuwsbrieven, een aantal boeken in opdracht en journalistieke stukken.

Zoek je een gedreven projectmanager? Ik heb ervaring met het uitvoeren van communicatieprojecten als het opzetten van een publiekstijdschrift, een eenmalige uitgave en diverse complete websites. Daarnaast ben ik als conceptontwikkelaar en projectmanager betrokken bij meer maatschappelijke gerichte projecten als het opzetten van een buitenspeelplaats.

Of wil je jouw ideeën laten verwoorden? Ik hielp bij het schrijven van een ondernemingsplan van een startup van biodegradeerbare grafkisten. Op basis van het plan gingen deuren open en heeft de eigenaresse van het bedrijf uiteindelijk een getal van 6 cijfers aan financiering binnen weten te halen.

Het klinkt misschien gek maar mijn sterke kracht is verbeelden. Als beelddenker zie de dingen razendsnel voor me. Als copywriter verbeeld ik in woorden, als projectmanager in plannen en uitvoering. Ik onderzoek, vraag door, koppel dingen aan elkaar en beschrijf dat. En als er iets geregeld moet worden, doe ik dat met plezier. Ik kan bergen verzetten en veel voor elkaar krijgen. Ik heb een brede interesse en kan me ingewikkelde materie snel eigen maken. Daarnaast ga ik graag om met mensen van allerlei niveaus en met uiteenlopende achtergronden. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar organisaties of projecten met een maatschappelijke relevantie.

Ik ben afgestudeerd jurist volgde ook een opleiding journalistiek en cursussen als NLP, storytelling, scenarioschrijven en copywriting. Ik werkte onder meer als projectmanager, communicatieadviseur en zelfstandig ondernemer.

Wil je sprankelende teksten, een prettig leesbaar plan waarin staat wat investeerders echt willen weten of heb je een project dat vraagt om uitvoering? Neem dan contact met mij op via 06-54388379 of info@bluefish.nl.
Binnen 24 uur ontvang je een reactie.

Wat kost dat?

Mijn uurtarief bedraagt 75,- euro ex BTW per uur. Goed geschreven teksten leveren daadwerkelijk klanten op. De investering verdient zich nagenoeg altijd terug en het streven is om het nog veel meer te laten opleveren. Hetzelfde geldt voor interessante projecten. Ook deze leveren 'winst' op.

Reageer nu

Hoe langer je wacht, hoe meer geld het je kost. Met goed geschreven teksten verdien je geld. Je zorgt bovendien dat je andere starters, zzp-ers en overige ondernemers achter je laat. Ik help je graag voorop blijven lopen met tekst, ondernemersplan of project.

springende bluefish