Sonja Havermans is freelance copywriter in Almere.

Vijf redenen om een copywriter in te schakelen:


Om je klant datgene te vertellen wat hij wil weten

Jij onderscheidt je van de rest.
Je wilt meer verkopen.
Je doel is helder.
Maar hoe zit het met jouw verhaal?
Enthousiasme kan leiden tot (te) veel willen vertellen. Of in het verzanden in details of ingewikkelde beschrijvingen.
Een copywriter kruipt in de huid van de klant. Zij laat zien dat je de klant begrijpt en een oplossing voor hem hebt.

Om je doelgroep in beweging te brengen

De kunst van het verkopen is achterhalen wat een ander wil. En de ander in staat stellen dat te bereiken met jouw dienst of product. Wat een verkoper doet met gesproken woorden, doet een copywriter met een toetsenbord. Een copywriter weet met krachtige woorden mensen te boeien, te verleiden om te lezen en om contact op te nemen.

Om een supersterke (eerste) indruk te maken

Steeds meer mensen kiezen voor een loopbaan als zelfstandig professional of ondernemer. Een vijfde van alle ondernemende werknemers is van plan binnen de komende drie jaar een bedrijf te beginnen. Verstandige ondernemers maken (meteen vanaf het begin) een onderscheidende indruk met een sterke tekstuele presentatie.

Om afbreuk te voorkomen

Stel je hebt een stijlvol ontworpen nieuwe website, een gelikte brochure of een ander weldoordacht item. Maar de teksten die je gebruikt zijn uitgebreid, slaapverwekkend, technisch of foutief. Dan loop je de kans dat alle tijd, moeite en geld die je besteed hebt aan je middelen tevergeefs zijn. Of erger zelfs; je middelen brengen imagoschade toe. Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Om je een hoop ergernis te besparen

Iedereen kan schrijven. Maar het schrijven van teksten die werken is een vak apart. Ken je dat gevoel dat je al pagina's vol getypt hebt maar nog niets geschreven? Zelf schrijven kost je in het beste geval veel tijd, eventueel bloed, zweet plus tranen. En in het slechtste geval klanten. Beter dus om dit aan de vakvrouw over te laten.

Overtuigd?

Bel dan 06-54388379 of mail naar info@bluefish.nl.
Binnen 24 uur ontvang je een reactie.

springende bluefish